Wie ben ik

Mijn naam is Nicolet Henken- van Veluw en ik ben sinds 2008 gediplomeerd nagelstyliste en sinds 2018 ook natuurlijke nagelspecialist.

Mijn salon heb ik aan huis dus ideaal te combineren met mijn andere werkzaamheden.
Ik heb mijn opleiding voor all-round nagelstyliste gevolgd bij Profesionails in Barneveld, ook heb ik diverse workshops gevolgd om mooie nail-art te kunnen maken.

Sinds oktober 2017 mag ik mij ook educator noemen van het IBX systeem, dat betekent dat ik les mag geven in dit mooie systeem, wilt u hier meer over weten neem dan contact op via de mail of bel mij.

Wilt u meer weten over IBX kijk dan onder het kopje IBX en meer info.

op 10 januari 2018 heb ik mijn certificaat gehaald voor de Anatomie, Pathologie van de nailunit deel 1, op 9 oktober 2020 heb ik mijn certificaat gehaald voor Anatomie & Pathologie deel 2, alles is wetenschappelijk bewezen wat ik hierover geleerd heb door onderzoek van Doug Schoon, dit houdt in dat ik u bijna alles kan vertellen over hoe de nagel werkt en groeit ook kan ik afwijkingen herkennen en behandelen. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Tracy Anne Shelverton van de Gorge Nails Natural Nail Academy. Ook heb ik in juli 2020 mijn certificaat behaald voor Medische Manicure.

Op 22 augustus 2022 heb ik een e-learning gevolgd over Reuma & Handen

Daarna heb ik op 15 september 2022 het diploma gehaald voor Nailknowledge.

Mijn streven is om op een mooie natuurlijke nagel een mooie kunstnagel te maken zonder dat de basis, de natuurlijke nagel, hierbij aangetast wordt.

Het koesteren van de natuurlijke nagel staat op nummer 1.

Nieuwsgierig geworden??
Maak dan snel een afspraak.