Nagelstudio

Probleemnagels

Heb je slechte nagels, ben je nagelbijter of heb je een trauma opgelopen met 1 of meerdere nagels? Schroom dan niet om contact op te nemen om te kijken wat ik voor je kan doen en hoe we er weer mooie nagels van maken.

 

Gelnagels

Gelnagels zijn kunstnagels en worden opgebouwd in 3 lagen. Ze zijn natuurlijk van uiterlijk en worden uitgehard in UV-licht. De nagels kunnen in een naturel look, een french manicure, met nailart of in verschillende kleuren worden afgewerkt.

Overlay

Heeft u moeite om uw eigen nagels mooi op lengte te houden, dan is een overlay DE oplossing!
Een overlay is een versteviging van uw natuurlijke nagel. De transparante gel zal uw nagel niet alleen versterken, maar ook zorgen voor een prachtige glans. Deze behandeling is ook mogelijk in verschillende kleuren  en french manicure.

Bruidsnagels

Als bruidspaar sta je volop in de belangstelling en iedereen zal de ringen willen bewonderen.
Zou het dan niet mooi zijn dat de ring aan een goed verzorgde hand met mooie bruidsnagels zit?

Heb je zelf als bruid geen mooie nagels of zijn ze erg kort, dan kun je kiezen om een nieuwe set gelnagels te laten zetten. Heb je zelf mooie lange nagels en wil je een mooie french manicure laten zetten op je natuurlijke nagel of je nagels mooi gelakt hebben? Dan is de LoveNess Gelpolish behandeling absoluut een aanrader!

LoveNess Gelpolish

LoveNess Gelpolish is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen.

Een echte innovatie, die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. LoveNess Gelpolish  breng je aan als een lak – dus geen potjes – alleen een flesje en een kwastje. LoveNess Gelpolish wordt in de LED lamp uitgehard, dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit,

het geeft ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? 2 a 3 weken lang een fantastische hoogglans!!

Dit systeem is ook ideaal voor op uw tenen!!

Cosmetische voetverzorging

Hou je van mooie teennagels maar heb je geen tijd om je teennagels te lakken of bladdert je mooie kleurtje er steeds vanaf, dan is een French Pedicure of een kleurtje echt wat voor jou. Zo loop je er altijd met mooie verzorgde voeten bij.

 

IBX

Herstellen en versterken van de natuurlijke nagel. kijk voor meer info onder het kopje IBX en meer info!